Ny blogg: Flygmil.se

Vill bara tipsa alla svenska läsare där ute, som dessutom gillar att resa, att jag startat en ny blogg på ämnet vid namn: http://www.flygmil.se.

Enligt beskrivningen:

Välkommen till Flygmil, bloggen där vi tillsammans delar tips och tricks för allt om resor, flygmil, bonuspoäng och andra erbjudanden. Här har du chansen att lära dig hur man utnyttjar sina flygresor maximalt, hur man sparar pengar, tjänar poäng, får privilegier och i allmänhet gör det bästa av sin restid.

Det handlar förstås om att jag vill dela med mig av det jag lärt mig om att resa mycket och samla flygmil eller bonuspoäng – för att få guldkort och bonusresor, exempelvis. Jag har noterat att även om det finns många sajter på engelska om ämnet så finns det i stort sett inga på svenska.

Eftersom jag har så många andra projekt på gång så är min princip för flygmil.se att bara skriva till den när jag själv reser – finns mycket dötid i lounger, gater och flygplan som man kan utnyttja. Smart, inte sant? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *