The Clinic refurbished – with K2

K2As you can see, the blog is in a state of change. I switched to the template K2, a kind of Kubrick in the power of two, with som AJAX features and more CSS. I will fine tune the look the coming days to make my variant of the theme a bit more RipperDoc and a bit less cool-template-everybody-uses. Stay tuned, and don’t hesitate to comment the new look.

4 thoughts on “The Clinic refurbished – with K2”

  1. Ser bra ut än så länge =) Coolt att den visste vem jag är och tog bort namn-rutan! (Konstigt att det var coolare än att det var förifyllt.. det var det i alla fall =P)

  2. Jag tycker det ser snyggt ut. Gillar framförallt typsnittet på rubrikerna, men allt ser bra ut. Men det är farligt när folk börjar byta utseende på sina siter, för då får jag också lust att göra det. Inte bra. Inte bra alls. 😉

  3. En sak till, upptäckte jag nu, viss text är lite liten. Går visserligen att förstora i webbläsaren, men i vilket fall. Dessutom strular Opera (8.52 (Win XP, 1280×960) om jag mot förmodan skulle vilja inte vara jag längre. Den här textrutan lägger sig framför fälten man ska fylla i informationen i så mitt namn kan jag nog ändra, för halva den rutan ser jag, men de andra rutorna blir riktigt knepigt att fixa. :)

  4. Tackar för svaren! Att texten är lite liten beror på att jag har en trång layout för att fungera på 800×600. Det är dock högst sannolikt att nästa uppdatering gör sidan anpassad för 1024×768 som minimum, vilket ger mig plats att öka textstorleken. Jag gillar hög informationstäthet. (jag läser sidan i 1680×1050 på en 15-tums LCD… jag lär ha den minsta texten av alla 😉 ).

    Opera har jag inte testat och kommer inte att göra det heller. K2 stödjer inte Opera, och jag har ärligt talat inget större intresse att stödja Opera heller, eftersom praktiskt taget ingen av mina besökare har Opera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *