Hours before takeoff

I’m sitting here, all too late, not wanting to go to sleep. Tomorrow is THE day. The day where I leave Sweden for Hong Kong, the beginning of the rest of my life, or at least the coming year. It’s a strange feeling.

Yesterday I had this little party, or what you would call it. I invited only my closest friends (not because i only wanted them, but because they were the only that would come at such short notice :-) ). And we had a great time – not the best time, but great. And when it ended I admit it was a bit sad. However sad it may be, I’m still not nervous. I think that I will get nervous first when it is all to late to do anything about it, typically enough.

It’s strange. The world will be so different, but with the help of the internet, my days will still look the same in someway. I’ll chat with the same people, visit the same web pages, etc. This gives me a great security – if I, God forbid, don’t like Hong Kong I’ll still be able to pretend I’m in Sweden. But I’ve decided that I should give HK a real try before I hide in the Net. I must take the opportunity to get to know this different culture.

Oh well. So much thoughts. I won’t write them all down, there’s no point. I’ll just finish by declaring this as my last doing in Sweden for the year 2005/2006. I’ll miss you, Mother Svea. Hejdå!

3 thoughts on “Hours before takeoff”

  1. Du behöver inte vara nervös, jag är nervös så det räcker för dig med! Mest för min egen skull förståss, men även för era äventyr. =)

    Du sitter förmodligen på ett flygplan högt upp i luften just nu. Skönt att vara över molnen, för här under dem så är det fullt med regn.

    Mamma väckte mig tidigt i morse och meddelade att grannarna fått nya kaninungar. Första kullen är bara 6 veckor och alltså precis avvanda. Jag har fortfarande inte helt bestämt mig för om jag ska ta emot en av dem. Det är ju fortfarande tidsbrist det hänger på.

    Hoppas din ankomst till Hong Kong går bra! **kram**

  2. OH! Hoppas allt går lika smidigt för dig som det gjort för oss! Hoppas att människorna du möter är lika trevliga! Lite avundsjuk är jag, för den kultur du kommer möta är så helt olik vår, och du kommer på grund av det få större utmaningar och upplevelser!

    Lycka till Martin, jag är med dig i tankarna!!! Kram kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *